Różności > Przekąski, sałatki i surówki

Tarty przekąskowe

<< < (2/13) > >>

b_angel:
ja używam kwaśnej 18%

piekę zbez obciążenia ale mi się wydawa, że luzem raczej ... ten groch ...

TOJKA:
a ja zupełnie nie rozumiem....o tymgrochu
tartę (zpód z magowego przepisu) robiła moja Starsza_Dorosła (mama, a jak zrobic to, mama,a gdzie jest tamto, mama zobaczy, czy juz  ;))
była tarta z nadzieniem dyniowym, bo to akuratnie po halołinie było
nie powiem, tarta smaczna była, ino nadzienie nie bardzo, nooo ale ja oprócz pestek to niczego inszego z dyni nie lubiem

b_angel:
oj TOJKA
żeby tarta nie wstawała podczas pieczenia to oprócz nakłuwania widelcem można jeszcze nasypać na wierzch ciasta grochu - coby przygniatał oną

TOJKA:
nooo a ten groch to nie wpiecze się w ciasto ??? :-\

b_angel:
a nie wiem bom nie próbowała tak piec ...
ale chiba raczej nie

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej