Amazonka - klub internetowy - rak piersi
Różności => Kulinaria => Przekąski, sałatki i surówki => Wątek zaczęty przez: agawa w Czerwca 30, 2015, 10:12:10 am
-
A że pora na bób, to dziś planuję tak:
http://lawendowydom.com.pl/fenomenalny-bob-z-mieta-i-karmelizowana-cebula-z-dodatkiem-ostropestu-plamistego/ (http://lawendowydom.com.pl/fenomenalny-bob-z-mieta-i-karmelizowana-cebula-z-dodatkiem-ostropestu-plamistego/)
-
przeczytałam - ból z ostropestem! ;)
-
;D
ból jest, ale bób też był mnx
-
z sosem czosnkowym pamiętam jadłam, ale to musi być taki młody z mięciutką skórką, bo się je cały
-
Dawno nie jadłam ,muszę raz ugotować
-
Młody też obieram; nie lubię ze skórką ;)
-
Ja lubię taki młody ze skórka, własnie dzisiaj jadłam mnx ....tylko brzuchol mi sie powiększył ::((
-
mniam ,ja już się najadłam w tym roku bo lubie tylko młody ,ale bez skorek! jest super zdrowy-http://www.poradnikzdrowie.pl/zywienie/co-jesz/czy-bob-jest-zdrowy-wlasciwosci-odzywcze-i-lecznicze-bobu_41741.html
-
w niedziele się bobu najadłam....myślałam, że odlecę ::((
nie mogę strączkowych >:(
-
nie mogę strączkowych[/b][/size] >:(
współczowam Ci Różyczko :( :( mam szczęście że tylko na bez glutenie :)