Amazonka - klub internetowy - rak piersi
Różności => Zdrowe jedzenie => Desery bez cukru => Wątek zaczęty przez: Amor w Czerwca 07, 2018, 11:12:06 am
-
do malaksera wrzuć 4 banany( a nawet 5 dałam ), 4 jaja, 3łyzki oleju kokosowego, 1,5 szklanki mąki kokosowej ( ja dałam trochę zrobionej z wiórkow, ryzowej i kukurydzianej ) łyzka cynamonu, łyzeczka sody, trochę soli łyżeczkę octu winnego i do piekarnika na 50 min 180 st. acha na góre daj plasterki banana
boskie - raczej na słodko ( po pieczeniu pomaluj mu górę syropem klonowym)
pysznie smakuje z kwaskowatymi konfiturami
-
Już mi ślinka leci mnx
-
Wygląda pysznie mnx
-
już poł pożarte :)
-
Nie dziwię się :)
My z Natalką,wczoraj wieczorem upiekłyśmy placek z truskawkami na maślance.
Już go nie ma :P
-
No i mam sposób na wykorzystanie mąki ryżowej....Kokosową dorzucę dla smaku.
No i ocet jabłkowy będzie, bo winnego nie mam...Albo zaszaleję z lawendowym ;-)
-
ja dałam tak samo, tej mąki to bardziej na oko, to przepis z Siostry Hamsley gotuja z TV- i tylko zrobiłam to co widziałam
gdyby dac zwykłą trzeba dosypać więcej, kokosowa bardziej chłonie wilgoć
acha! banany najlepiej przejrzałe